Парламентарната група на партия ВОЛЯ вече е в пълен състав.

...
Парламентарната група на партия ВОЛЯ вече е в пълен състав.
Коментари Харесай

Мисис Парламент - Елена Аксиева

Парламентарната група на партия ВОЛЯ към този момент е в цялостен състав. Днес постави клетва като депутат Елена Аксиева, определена от листата на Пловдив-град.

Тя бе лидер на пловдивската листа на "Воля " и бе определена за депутат, само че се отхвърли, тъй като чакаше дете.

Аксиева влиза на мястото на Нина Миткова, която подаде оставка преди време по персонални аргументи.

Елена Аксиева е родена на 3 юни 1986 година в Пловдив. Студентка е по стопанска система в Европейско висше учебно заведение по стопанска система и мениджмънт ЕВУИМ в Пловдив. Семейна, майка на две деца.

„ Благодаря на гласоподавателите на ВОЛЯ в Пловдив- град за доверието. Ще работя с всички сили, с цел да пазя техните ползи. За мен е чест, че се причислявам към ВОЛЯ в парламента- една сплотена група, която към този момент цяла година демонстрира, че в политиката може да има прагматичност, честност и същински патриотични правила. Ще се веселя да допринеса и аз за по-нататъшното сполучливо показване на ВОЛЯ в Народното събрание. За мен екипът на Веселин Марешки е най-хубавият в този парламент “, съобщи в коридорите на Народно събрание Елена Аксиева.

Интересите й са в областта на политиките за дамите и образованието. Елена Аксиева ще бъде член на парламентарната комисия по образованието и науката. Тя към този момент взе участие в първата тематична кръгла маса на ВОЛЯ преди седмица в Пловдив, на която бяха разисквани забавни хрумвания за проектозакони – да вземем за пример въвеждането на предимплантационна диагностика при ин витро процедурите, което ще подсигурява физическото и психологично здраве на дамите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР