Парламентарната група на партия ВОЛЯ изпрати писмо до началника на

...
Парламентарната група на партия ВОЛЯ изпрати писмо до началника на
Коментари Харесай

ВОЛЯ пита ген. Мутафчийски защо парламентът не спазва забраните

Парламентарната група на партия ВОЛЯ изпрати писмо до началника на Националния действен щаб генерал-майор, проф. доктор Венцислав Мутафчийски с няколко въпроса по отношение на работата на Народното събрание в изискванията на изключителна обстановка.
„ Правилно ли е народните представители да не престават да заседават в пленарната зала в случай, че не съблюдават условията Ви да не се събират доста хора на едно място, както и да има разстояние от 2 метра един от различен “, написа в писмото до военачалник Мутафчийски. От ВОЛЯ питат също, в случай че бъде открит народен представител, инфектиран с ковид, то тогава по какъв начин би трябвало да продължи работата на Народното събрание? Те задават и въпроса дали все още има открит инфектиран депутат и какви ограничения са подхванати по отношение на него и сътрудниците му.

Здравно-хигиенните рекомендации на Националния действен щаб по отношение на епидемията от Коронавирус -19, важат ли за парламентаристите “, питат още депутатите от ВОЛЯ. Те акцентират, че чакат отговорите по време на днешните брифинг на щаба.
„ В Народното събрание не работят нито недосегаеми, нито богоизбрани хора. Те идват на работа, взимат си заплатите, а споделят на хората- стойте си вкъщи без приходи. Правилата би трябвало да са идентични за всички ”, акцентира водачът на ВОЛЯ и зам.-предсдедател на Народно събрание Веселин Марешки.
Той прикани репортерите още през днешния ден да зададат тези въпроси на членовете на щаба.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 20 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР