Парламентарната група на Има такъв народ подкрепя изцяло подхода и

...
Парламентарната група на Има такъв народ подкрепя изцяло подхода и
Коментари Харесай

ИТН подкрепя усилията на властта за нова динамика в двустранните отношения с РСМ

Парламентарната група на " ИТН " поддържа напълно метода и напъните на държавното управление за внасяне на нова динамичност в. Това сподели националният представител от ПГ на " ИТН " Александър Александров в декларация от името на група от трибуната на Народното събрание.

Има Такъв Народ са уверени, че всестранното и непрестанно задълбочаващо се съдействие в стопанската система, превоза, културата, спорта и в чисто човешките взаимоотношения, без предубеждения, е от изгода на двете страни.

" Преди 150 години на днешния ден 4 февруари в едно тогава чисто българско село Кукуш се ражда един от най-значимите български революционери Георги Делчев. Безспорен лидер на българското националноосвободителното придвижване в Македония и Одринско ", сподели още Александров.
 Скопие саботира взаимното честване на Гоце Делчев
Скопие саботира взаимното честване на Гоце Делчев

Екатерина Захариева вижда разминаване сред нашето държавно управление и Министерство на външните работи

По думите му Гоце Делчев е пръв подред измежду плеядата борци за национално избавление. " Гоце Делчев е народен воин на България и Северна Македония, на двете страни. И не може да бъде иначе, най-малкото за националната и родова памет, която не може да бъде изтрита, макар десетилетните старания " , почерта Александров.

Той означи, че през днешния ден знаем, че не можем да живеем с предишното, само че никой не може да ни принуждава да се отхвърляме от историческата истина .

Депутатът от " ИТН " сподели, че групата му поддържа и ще поддържа изпълнителната власт в ресорите, в които вземат участие за реализиране на осезателен прогрес. " Не оспорваме правото на еднаквост, каквато се усеща, само че не одобряваме по никакъв метод потвърдена замяна на историческата истина ", сподели още Александров.
 Историци: Дадохме костите, в този момент се молим да сложим цветя пред Гоце Делчев
Историци: Дадохме костите, в този момент се молим да сложим цветя пред Гоце Делчев

Само един път имаме взаимно с РСМ слагане на цветя пред паметника на Гоце Делчев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР