Парламентарната група на БСП за България издига Кристиан Вигенин за

...
Парламентарната група на БСП за България издига Кристиан Вигенин за
Коментари Харесай

БСП предлага Кристиан Вигенин за председател на Народното събрание

Парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " издига Кристиан Вигенин за ръководител на Народното събрание.

За ръководител на парламентарната група Политическият съвет на коалиция " Българска социалистическа партия за България ", Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и депутатите от парламентарната група избраха Корнелия Нинова, оповестиха от партията.
 Вигенин: Надявам се преизчисляването на пенсиите да бъде утвърдено от идващото Народно събрание Вигенин: Надявам се преизчисляването на пенсиите да бъде утвърдено от идващото Народно събрание
Одобреното от Народното събрание на първо четене преизчисляване на всички пенсии няма да бъде гласувано дефинитивно от сегашния парлам...

Запазва се управлението на парламентарната група от 45-то Народно заседание. Парламентарни секретари ще бъдат Стоян Мирчев и Филип Попов.

Единствено Крум Зарков е помолил предлагането на Нинова той да стане заместник-председател, което той приема, да се отсрочи до понеделник, когато чака Общинският и Областният съвет на БСП-Русе да се произнесат да бъде ли народен представител.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР