Паркореститут - така потресен читател на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си,

...
Паркореститут - така потресен читател на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си,
Коментари Харесай

Диващина, но не в Оазис! Паркореститут пука гуми на заелите мястото му!

Паркореститут - по този начин покъртен четец на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си, изпратен до нашата медия. Нека видим защо тъкмо става въпрос: Днес заварих автомобила си с три спаднати гуми. След къс диалог с няколко комшии разбрах, че имало някакъв човек, който не можел да спи и си гледал колата от терасата и в случай че някой му спре на мястото, върви и дупчи гуми. Вижте, по принцип виждам да не лишавам непозволено добитите " привилегии " на такива измекяри с липса на тръпка в обществения си живот. Даже отпреди съм чувал, че на въпросния паркинг някой дупчел гуми.

Спирал съм там няколко пъти, помислих, че като видят хората, че тази нова за мястото кола е на новонанесъл се комшия, никой няма да има проблем с това. За страдание преди 4 дни автомобилът се скапе на път за у дома и безусловно на инерция и палене и гасене съумях да го паркирам, държа да отбележа, вярно и без да заемам три места. А този реститут в този момент като си желае мястото, по какъв начин да му го освободя? Като не мога нито да издърпам колата до сервиза, с който се бях уговорил, нито мога да сменя 3 гуми... Не имам вяра, че има смисъл от полицията.

Доколкото разбирам казусът не е от през вчерашния ден и този човек очевидно си мисли, че има паркинга пред блока. Интересно ми е по какъв начин другите коли в този паркинг се разминават? Някаква такса ли му заплащат? Готвят ли му? За някои знам, че работят за Министерство на вътрешните работи и може би на тях автоматизирано им се прости. Но какво да прави един елементарен жител като мен, който едвам събира пари за наем, сметки за вода и ток? Честно Ви споделям, сега нямам пари да платя 3 по 5 лева даже за лепенка. Защо не сподели бе, човек, нещо? Щях да я избутам от свещеното ти място. Сега по какъв начин да я преместя с три надупчени гуми? Части за ремонт съм поръчал. Просто нямам думи ".

P.S. Снимките са тъкмо ден преди случката. Колата си е на същото място. По мое мнение не е паркирана погрешно, макар големите компликации, които имах, с цел да го направя. Колата беше снимана, с цел да бъде оповестена за продажба. Всичко по автомобила е платено - налог за 2018, застраховка... Мястото е блок 131, паркингът се намира тъкмо зад РУМ " Тракия ". Да не се бърка със самия паркинг към РУМ-а, който също е публичен, в случай че не се неистина.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР