Паркирането на тротоара трябва да бъде забранено - тъй като

...
Паркирането на тротоара трябва да бъде забранено - тъй като
Коментари Харесай

Забранете паркирането на тротоара точно сега, казват хиляди читатели на Mirror

Паркирането на тротоара би трябвало да бъде неразрешено - защото „ пешеходните пътеки са за пешеходци, а пътищата са за водачи “, са съгласни хиляди читатели на Mirror.

Те бяха отговаряйки на нашата анкета Трябва ли да се забрани паркирането на тротоара? С солидни 2099, които споделиха „ да “, до момента в който единствено 607 споделиха „ не “.

Но доста читатели се придържаха към междинната лента, казвайки, че решението надалеч не е черно-бяло. Някои от вас споделиха, че сходна възбрана просто би довела до това, че колите ще задръстят пътищата ни, оставяйки малко място за прекосяване на трафика, „ да не приказваме за транспортно средство за незабавна помощ “.

В момента е нелегално единствено в Лондон да паркирайте на пешеходната пътека, само че нов отчет приканва законът да бъде публикуван в цялата страна.

Асоциацията на локалните управляващи (LGA) споделя, че небрежното паркиране съставлява „ действителна заплаха и евентуална заплаха за живот “, като водачите постоянно излагат на риск по-възрастните хора, ползвателите на инв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР