Паркирането до Националния стадион Васил Левски става платено от днес. Пространството

...
Паркирането до Националния стадион Васил Левски става платено от днес.
Пространството
Коментари Харесай

Паркирането до Националния стадион става платено, мач променя движението в района днес

Паркирането до Националния стадион " Васил Левски " става платено от през днешния ден.

Пространството ще се стопанисва и ръководи от „ Пазари Запад “ и Столичната община. Търговията с колела, елементи за тях, както и ски и аксесоари, която от години се прави на това място, няма да бъде отстранена, само че ще се реализира съгласно цена на Общината. 

Заради мач през днешния ден се не разрешава престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите на участниците в мероприятието, както следва: От 00.00 до 24.00 часа на 01.09.2018 година при бранш „ Г ” на Националния стадион „ Васил Левски ” от вход 25 до вход 26. От 11.30 до 18.30 часа на 01.09.2018 година на моста пред Национален стадион „ Васил Левски ”.

От 15.30 часа на 01.09.2018 година до привършване на футболната среща, единствено при нужда и по преценка на управлението на Столична дирекция на вътрешните работи се не разрешава влизането на пътни транспортни средства в двете направления, като се изключи рейсовете на всеобщия градски превоз по: ул. „ Ген. Гурко ” сред бул. „ Васил Левски ” и бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви ”; бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви ” сред пл. „ Орлов мост ” и бул. „ Черни връх ”; бул. „ Драган Цанков ” сред бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви ” и бул. „ Пейо К. Яворов ”. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР