Паркингите на МВР, на които под охрана стоят колите на

...
Паркингите на МВР, на които под охрана стоят колите на
Коментари Харесай

За месец: Отнеха 80 автомобила на пияни и дрогирани в Бургас

Паркингите на Министерство на вътрешните работи, на които под защита стоят колите на водачи, хванати с данни за алкохол или опиати , се оказаха незадоволителни в Бургас. Колко са авансово отнетите коли в интерес на страната и къде са паркирани?

80 моторни транспортни средства (предимно леки коли) са конфискувани на територията на Община Бургас от пияни или дрогирани водачи в интервала от 8 август до 11 септември, оповестява регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

15 отнети транспортни средства поради приложимост на алкохол или опиати единствено в София

„ Паркингът за предпазване на отнетите коли е под непрекъсната полицейска защита, следи се 24 часа с видеокамери “, сподели комисар Марин Димитров от „ Охранителна полиция “-Бургас. Той заяви, че за същия интервал предходната седмица са имали 163 досъдебни производства за открити закононарушения. Сега тези производства са едвам 100, което демонстрира прочут спад.

Снимка: bTV

„ Към момента има още две районни ръководства на територията на Бургас, където се съхраняват отнети коли. Предстои тези леки коли да бъдат паркирани тук, с цел да се съхраняват на едно място. Това ще улесни тяхното охраняване. Тези коли се оглеждат още по време на отнемането и ние ги съхраняваме в този им тип “, изясни още комисар Марин Димитров.

Снимка: bTV

Той обаче не съумя да каже, какво би се случило с колите при мощна стихия с градушка. От полицията се надяват на подпомагане от общината, с цел да се покрие паркинга.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР