Паркинг, на който автомобилите на клиентите на Starbucks се паркират

...
Паркинг, на който автомобилите на клиентите на Starbucks се паркират
Коментари Харесай

Starbucks на остров Бали е сред мини кафеена плантация

Паркинг, на който колите на клиентите на Starbucks се паркират от личния състав, е единствено част от екстравагантните екстри, които предлага заведението. Обектът на веригата в Бали, Индонезия наподобява повече като първокласен хотел, в сравнение с като магазин за кафе.

Известен като Starbucks Dewata Coffee Sanctuary, това е най-големият обект на марката в Югоизточна Азия и е част от поредицата на Starbucks Reserve за по-нестандартни кафенета, написа CNBC.

Открито през януари, заведението има за цел да изненада феновете на кафето и да отдаде дължимото на един от най-големите райони за развъждане на кафе от марката - Суматра. Затова веригата построява и плантация за кафе в обекта. Тя е първото нещо, което виждат клиентите и се разгръща на повърхност от 304 квадратни метра.

" Искахме всеки, който посети магазина да има опция да научи повече за кафето ", споделя Скот Келър, старши вицепрезидент по развиването и дизайна на магазините на марката в тихоокеанския район на Азия.

Обектът включва още детска стая, оранжерия и намерено пространство, където клиентите могат да прегледат кафените зърна. Има и екрани, на които се излъчват изявленията с локални производители на кафе. Заведението предлага и уроци, от които може да се научи повече за културата на кафето.

Проектът към момента не е напълно приключен, като се чака при завършването си той да разполага и с конферентни пространства и ресторант със лично меню на марката.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР