Парк в град Добрич осъмна със съборени табели.Някои от информационните

...
Парк в град Добрич осъмна със съборени табели.Някои от информационните
Коментари Харесай

Съборени табели в Добрич предизвикаха бурна дискусия в мрежата

Парк в град Добрич осъмна със съборени табели.

Някои от осведомителните табели в парк в Добрич са изкривени, а други - повалени на земята. Вероятно причинителите на този вандалски акт са деца. Камелия Тодорова, гражданин на Добрич, става очевидец на това по какъв начин деца на забележима възраст към 13-14 години хвърлят кошчетата за отпадък във въпросния парк, а когато синът й е протегнал ръка да вдигне една от съборените табели, е срещнал вербална експанзия от малолетните вандали.

Публикацията на Керанка Атанасова относно съборените табели провокира бурни реакции в обществената мрежа Facebook, а основите въпроси, които си задават жителите на Добрич, са два. Първият въпрос е - къде е общината, а вторият - къде са родителите на децата вандали? Ще се опитаме да дадем отговори на тези въпроси посредством мненията на добричани в мрежата.

Самата Камелия Тодорова, която показа, че синът й е срещнал експанзия, когато е решил да вдигне една от табелите, признава, че общината много пъти сменя и оправя въпросните табели и е безапелационна, че младежите, извършващи сходен акт, не са възпитани вярно. Пепа Димитрова споделя това мнение - тя декларира, че не общината е отговорна, а тези, които си мислят, че са " огромна работа като разрушат нещо ". Тя се надява да стане ясно кои са вандалите и да положат общественополезен труд, също да им бъде наложена и санкция. " Само това е оправията и преди този момент един прекрасен пердах ", прибавя още Димитрова.

Тодор Тодоров пък пита: " Къде е общинската полиция? ", само че съгласно Иванка Узунова не е възможно на всяка крачка да стоят служители на реда и да пазят всяка една табела.

Клементина Стефанова обобщава:

" От направените до тук мнения на мен ми стана ясно едно: за което е отговорна общината си е отговорна - почупени тротоари, плочи по центъра и доста други, само че за жал има един доста противен и това сме ние и нашите деца, които се възпитават на улицата!Деца - чупят стъкла на домове, удрят по слабите от тях девойки, мерят с яйца и доста други простотии. Това към този момент не са нашите деца. Преди 10-15 години тези 13, 14 и 15 годишни ги нямаше. Кой би трябвало да се заеме с възпитанието им, мисля всички - обществото, родителите най-много и в краен случай - полицията! В града стана невероятно от наперени келешчета, които предизвикат възпитаните дец,а пък и цялото общество. "



Снимки: Керанка Атанасова
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР