Парите свършиха: Тотев затегна крана на районните кметове Колосална сума

...
Парите свършиха: Тотев затегна крана на районните кметове Колосална сума
Коментари Харесай

Парите на район Източен изтекоха в 4 паркинга

Парите свършиха: Тотев стегна крана на районните кметове Колосална сума отива за Бунарджика и галерията Детска площадка колос никне в Лаута

Парите, отпуснати за поправки в „ Източен ”, към този момент съвсем са изразходвани. За 250 000 лв. са построени четири паркинга пред жилищните блокове - на ул. „ Богомил ” до стадион „ Ботев ”, на ул. „ Славянска ” и на Цариградско шосе, изяснява кметът на региона Николай Чунчуков.

Уточнява, че с градоначалника Иван Тотев са се разбрали да подаде поръчка за още пари, откакто завърши строителната стратегия. Затова е подготвил искане за още 280 000 лв.. Пари за региона ще има, в случай че градоначалникът реши, а Общинският съвет утвърди спомагателния разход.

Според Чунчуков местата за паркиране в жилищните комплекси са приоритет за региона, тъй като по негово мнение улиците са в положително положение. Друг въпрос е, че живеещите в „ Изгрев ” и „ Столипиново ” не бързат с овациите. От ремонт имат потребност и пешеходните подлези на бул. „ Кн. Мария Луиза ” и Цариградско шосе. Чунчуков би желал да ги възвърне, само че парите за тази екстра не стигат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР