Парис Хилтън никога не е криела желанието си да бъде

...
Парис Хилтън никога не е криела желанието си да бъде
Коментари Харесай

Парис Хилтън изненада всички

Парис Хилтън в никакъв случай не е криела желанието си да бъде майка. През декември предходната година тя разкри пред People, че дружно със брачна половинка си Картър Реум даже към този момент са почнали развой по ин витро оплождане. Това в действителност се случва още в разгара на пандемията. " Знаехме, че желаеме да създадем семейство и си споделих: " Това е съвършеният миг. "
 Парис Хилтън, Картър Реум и признанието ѝ, че е подготвена да има деца през 2023 година
Готова ли е Парис Хилтън да стане майка

Планирани безредици за 2023 година

Двойката се сгоди през февруари 2021 година след повече от година връзка, а брак подписа през ноември. Самата Парис Хилтън споделя, че ѝ харесва да е омъжена и че усеща, че най-сетне е намерила съвършената си половинка. С Картър Реум са говорили за деца през цялото време, дори още през първите няколко месеца на запознанството им.

Ето че в този момент към този момент фамилната им фантазия е сбъдната. Парис Хилтън и Картър Реум към този момент са родители. Засега знаем единствено, че синът им се е родил посредством сурогатна майка.

" Винаги съм мечтала да бъда майка и съм толкоз щастлива, че Картър и аз се намерихме. Толкова сме разчувствани да създадем фамилията си дружно и сърцата ни са цялостни с обич към нашето момченце ", споделя Парис Хилтън пред Peоple.

Тя показа щастливата вест в Instagram, като разгласява фотография по какъв начин дребната ръчичка на бебето ѝ е обхванала пръста ѝ. " Ти към този момент си обичан оттатък думите ", гласи описанието на поста.
 Парис Хилтън, Деми Ловато, Капрезе и по какъв начин звездата подготвя лятната салата
Как да си създадем салатата Капрезе на Парис Хилтън

По-цветна и по-свежа

Честитим първото дете на двойката и ѝ пожелаваме да има още най-малко две или три. Все отново, Парис Хилтън и преди си е казвала, че си показва да има три или четири деца.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР