Парис Хилтън и съпругът й Картър Риъм нямат намерение да

...
Парис Хилтън и съпругът й Картър Риъм нямат намерение да
Коментари Харесай

Парис Хилтън и мъжът ѝ замразили 20 ембриона на момчета, сега опитват и за момиче

Парис Хилтън и брачният партньор й Картър Риъм нямат желание да останат единствено с един правоприемник, написа " People ".

42-годишната богаташка и нейният брачен партньор бизнесмен, са замразили ембриони по време на Коронавирус, сподели тя за " Glamour UK ", когато се появи на корицата на последния им цифров брой.

" Картър и аз към този момент бяхме говорили за бъдещето, а по-късно пристигна локдаунът, тъй че аз го попитах какво мисли за концепцията да подготвим ембриони и той отвърна: " Да, дано го създадем ", споделя Хилтън.

Те са замразили сполучливо 20 ембриона, разкри Хилтън, и всички на момчета.

" Направихме го на седем пъти ", продължи Хилтън. " Все момчета. Имам 20 момчета ", щастливо изяснява тя. 

Тъй като желаят да се снабдят и с момиченце в фамилията, те не престават да основават ембриони, надявайки се да се получи. 

" Току-що минах през процеса още веднъж преди месец, тъй че очаквам резултатите, с цел да видя дали има девойки ", показа Хилтън.

В интервю за " People " през декември по време на " The Hollywood Reporter`s Women in Entertainment Gala ", бизнес дамата призна, че са в развой на ин витро оплождане.

" Когато светът беше " затворен ", помислих, че това е идеалният миг. Обикновено съм в аероплан 250 дни в годината и взех решение, че би трябвало да подготвим всички ембриони и в този момент имаме тонове от тях, които просто чакат ", разясни шеговито тя. 

Парис и Картър се ожениха през ноември 2021 година

" Наистина искахме да се насладим на първата ни година от брака дружно като двойка, преди да включим децата в картинката ", сподели тя. 

Русокосата фурия и Риъм посрещнаха първото си бебе на бял свят - синът им Финикс Барън Хилтън Риъм предишния месец, роден от сурогатна майка.

" Винаги съм мечтала да бъда майка и съм толкоз щастлива, че Картър и аз се намерихме ", сподели тя извънредно пред " People ". Толкова сме толкоз разчувствани да създадем нашето семейство и сърцата ни напряко ще се разпилян от обич към нашето момченце ", разкрива страстите си тя. 

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР