Парис Джексън - дъщерята на покойния Майкъл Джексън, обвини папараците,

...
Парис Джексън - дъщерята на покойния Майкъл Джексън, обвини папараците,
Коментари Харесай

Дъщерята на Майкъл Джексън обвини папараците, че са ѝ докарали параноя и халюцинации - slava.bg

Парис Джексън - дъщерята на починалия Майкъл Джексън, упрекна папараците, че са ѝ предизвикали съществени психологични контузии, които дълго време не е съумяла да преодолее. Наследницата на Краля на поп музиката взе участие в предаваното във Facebook токшоу на Уилоу Смит - дъщерята на Уил Смит и Джейда Пинкет Смит. Водещата е другарка на Парис, която искрено споделя за живота си под светлините на прожекторите.

Според нея непрекъснатите щракания на фотоапаратите на папараците са я травмирали тежко, защото още от ранна детска възраст е обект на голям интерес.

"Понякога изпитвам слухови халюцинации с щракания на фотоапарати, а също по този начин пострадвам и от тежка параноя. Посещавала съм лечения за доста неща, в това число и за тези проблеми ", споделя тя. "Чуя ли ромолене на торба за отпадък, се разтрепервам от суматоха ".

Според нея това е общоприетоо посттравматично стресово разстройство. Джексън признава, че за да отбрани персоналния си живот посетителите в дома ѝ би трябвало да подписват документ за дискретност. Певицата, която излиза с мъже и с дами, споделя, че в фамилията ѝ има напрежение поради нейната половост. Братята ѝ - Принс и Принс Майкъл II - са нейната опора, написа Българска телеграфна агенция. Тя също по този начин разчита и на дългогодишния фамилен другар Омер Бхати.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР