Парижката компания Groupe ADP, която контролира летищата във френската столица,

...
Парижката компания Groupe ADP, която контролира летищата във френската столица,
Коментари Харесай

Компанията, която притежава летищата в Париж, ще бъде официален партньор на Олимпиада 2024

Парижката компания Groupe ADP, която управлява летищата във френската столица, ще бъде формален сътрудник на Олимпийските игри в Париж следващата година, а също по този начин и на Параолимпийските, които ще се проведат незабавно по-късно, оповестиха уредниците през днешния ден.

" Компанията, която обслужва близо 90 милиона пасажери всяка година във френската столица, ще ни помогне със своята експертиза и опит в посрещането и услугите към спортистите и феновете, идващи от целия свят ", cе споделя в публично изказване на Организационния комитет на Париж 2024.

Това партньорство е горделив и изпълнен със смисъл съюз сред нашите две организации. Призивът на Париж: Игрите необятно отворени изцяло дава отговор на нашата задача да приветстваме целия свят на неповторимия празник, в който сме сигурни, че ще се трансфорат Олимпийските и Параолимпийските игри следващата година, разяснява Огюстен дьо Романе, президент на компанията Groupe ADP.

" През идващото лято Франция ще бъде центърът на света. От нашите летища Игрите действително ще стартират. И за доста хора първите мемоари от Франция и Олимпиадата ще бъдат тъкмо тук ".

През 2022-а година компанията е посрещнала 86,7 милиона пасажери, пристигнали в града на летищата " Шарл де Гол " и " Орли ". А самата Олимпиада е от 26-и юли до 11-и август, до момента в който надпреварите за спортистите с увреждания са от 28-и август до 8-и септември 2024-а.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР