Париж призова Лондон да води реални преговори, пише френският в.

...
Париж призова Лондон да води реални преговори, пише френският в.
Коментари Харесай

Дали Борис Джонсън ще приеме европейските условия за Брекзит?

Париж прикани Лондон да води действителни договаряния, написа френският в. "Фигаро ", като акцентира, че Франция не би приела някакво по-лошо съглашение сред Лондон и Европейския съюз.

Вече остават единствено няколко дни за подписване на съглашение за свободна търговия, което да влезе в действие на 1 януари след приключването на преходния интервал на 31 декември.

"Брекзит без съглашение е надалеч по-вероятен, в сравнение с някой е подготвен да признае, макар че както английските депутати, по този начин и финансовите пазари са уверени, че такова съглашение ще бъде подписано ", написа английският в. "Дейли телеграф ".

"Но декларираната от Франция твърда позиция демонстрира неправилна преценка за пространството за маневри, с което може би разполага министър председателят Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, когато въпросите засягат английския суверенитет ", предизвестява изданието.

Джонсън ще реализира съглашение с Европейски Съюз, без значение дали тази седмица, идната, или в последната секунда преди крайния период на 31 декември, твърди английският в. "Гардиън ".

Въпреки всички дефекти на това държавно управление, то не се е побъркало. То няма да унищожи автомобилната промишленост, селското стопанство, финансовата и риболовната промишленост. Няма да прекъсне връзките с Европа в региона на сигурността и полицейското съдействие. Не желае и поява на граница в Ирландия, нарушаваща съглашението от Разпети петък, нито хладни връзки с новия американски президент, нито обтегнати връзки с най-близките си съседи и търговски сътрудници.

"Така че, колкото и да блъфира, с цел да прикрие неуместната истина, Джонсън ще подпише съглашение, което дава отговор на европейските стандарти в редица области. Но това ще е изменничество към поддръжниците на Брекзит ", предизвестява изданието.

Дошъл е моментът, когато английският министър председател ще би трябвало да одобри, че Брекзит без съглашение ще бъде пагубен и да наруши всичките си прелестни, само че нереалистични обещания.

Поддръжниците на Найджъл Фараж и поддръжниците на твърдата линия желаят Лондон да затръшне врата при излизането си от Европейски Съюз.



Но за държавното управление на Джонсън това е моментът на истината. И държавното управление ще бъде насила да подпише съглашение с Европейски Съюз, тъй като всяка договорка ще замени прелестните обещания за суверенитета за нещо доста по-осезаемо - да вземем за пример неналичието на огромно мито върху английското говеждо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР