Пари за лечението на слепотата ми нямам. Направих кампания за

...
Пари за лечението на слепотата ми нямам. Направих кампания за
Коментари Харесай

Сашка Васева тотално го закъса

" Пари за лекуването на слепотата ми нямам. Направих акция за събиране на средства, с цел да отида в клиника в Германия, само че резултат няма. Хората евентуално са в затруднено състояние и нямат опция да подаряват. Чувствам се в невъзможност и не знам какво да направя ". Това изповяда пред " България Днес " легендата на българския попфолк.

Изпълнителката има недоразвитост на зрителния нерв, която е повода очертанията тук-там и предмети да й се сливат. Трудно й е даже да слиза сама по стълбите, а когато излиза на открито, постоянно е с компаньон. Казва, че с едното око въобще не вижда, а с другото й е мъгливост. За проблемите на Сашка се разбра при присъединяване й във " ВИП брат ". Тогава тя за пръв път обществено проговори за казуса си. Мнозина не й повярваха, мислейки, че певицата разиграва спектакъл. Впоследствие се оказа, че Сашка в действителност има сериозен здравословен проблем.

Изпълнителката дълго време пробва да се излекува с национална медицина и чудодейни извори, само че казусът й се задълбочи. Наскоро Сашка научава, че може да се подложи на лекуване с електростимулация в клиника в немската столица Берлин. Но процедурите са скъпи.

" Едноседмичен курс с електростимулация коства към 10 000 лв., а аз би трябвало да направя 10 курса. Така че ми е нужна сумата от 100 000 лв.. Но в дарителската сметка няма средства. Разочарована съм, само че не мога да упреквам хората. Всеки си има разноски и е обикновено да намерения първо за себе си. Вярвам, че почитателите ми ще бъдат до мен в този сложен миг и ще успеем да се преборим ", споделя Сашка, която не стопира да се усмихва на инат на бедите, които я сполетяват.

Положението на Васева се усложнява в допълнение от неналичието на професионални задължения. " Нямам работа, не ме канят на участия. И напълно обикновено няма по какъв начин да изкарам пари " , откровена до болежка е емблематичната певица на прехода. Сериозен отрицателен принос за тази обстановка има и коронавирусът, който удари тежко музикалния отрасъл и доста заведения по този начин и не отвориха порти.

" Да, имам грехове, въпреки да мисля, че не аз съм най-грешната. Вярвам, че една майка не заслужава да й се случи нещо сходно, защото с раждането тя почиства кармата си. Като всеки земен човек и аз не съм постъпвала вярно в някои обстановки. Но имам право на благосклонност! ", разсъждава над живота изпълнителката на безконечни шлагери.

Сашка прибавя, че преживелица от последните дни в допълнение нажежила ситуацията в фамилията й. " Някой болен мозък е измислил, че синът ми ще се дами, ще подвигаме женитба и още куп нелепости. Казвам ви го непосредствено - няма нищо правилно в това. Синът ми си има другарка, само че не са говорили за женитба. Децата ми не обичат публичността и няма да излязат и да кажат, че това са неистини. Но аз няма да си мълча и желая да се знае, тъй като синът ми се изнервя от сходни изявления ", обясни обстановката Дупнишката Мадона.

Васева е гневна, че от години се пускат неистини по неин адрес и това е една от аргументите да ограничи обществените си изяви и да живее надалеч от светската блъсканица. По нейни думи желае да живее умерено със фамилията си, да възвърне зрението си и да бъде оставена намира от злонамерените хора, които пускат погрешни истории по неин адрес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР