Пари Сен Жермен посреща Лайпциг в Шампионската лига по-късно тази

...
Пари Сен Жермен посреща Лайпциг в Шампионската лига по-късно тази
Коментари Харесай

Икарди пропуска мача с "Лайпциг" по "семейни причини"

" Пари Сен Жермен " посреща " Лайпциг " в Шампионската лига по-късно довечера, само че няма да може да разчита на Мауро Икарди. Аржентинският нападател е изваден от групата по " фамилни аргументи ". Медиите във Франция оповестяват, че голаджията не е в положение да играе поради абсурда със брачната половинка си Уанда Нара, която е и негов сътрудник.

Икарди бе освободен от треньора Маурисио Почетино и прекара последните два дни в Милано, пробвайки да избави брака си.

Според италианската преса, Икарди е имал спекулация с известната аржентинска певица, модел и актриса Мария Еухения Суарес - Чайна, а брачната половинка му схванала.

Чайна отхвърля: " Не знам от кое място се появи това! Или от кого! Дори не ги познавам тези хора. Аз самата сложих завършек на връзката си неотдавна ".

Издания в Южна Америка пък оповестяват, че не става дума за " пълнокръвна " спекулация. Икарди и Чайна разменяли известия и провели няколко телефонни и видео диалози, а Уанда видяла това в телефона му и решила да се разделят.

Според непотвърдени информации в едно от известията на Чайна на телефона на Икарди написа: " Надявам се, че един ден ще можем да излезем дружно и никой да не ни разпознава ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР