Пари Сен Жермен категорично отклони всякакви домогвания до най-скъпата си

...
Пари Сен Жермен категорично отклони всякакви домогвания до най-скъпата си
Коментари Харесай

Флорентино Перес лекичко опипва почвата около Неймар

Пари Сен Жермен изрично отклони всевъзможни домогвания до най-скъпата си покупка в историята Неймар. Шефовете на парижани даже не желаят да чуват за трансфер, само че това не стопира единствения клуб в света, който може да си разреши да го откупи от там.

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес продължава да опипва почвата към възможен трансфер. И за него казусът не са парите, а някои проблеми отвън терена, които могат да охладят ентусиазма му, написа вестник "Спорт ".

Според източници на изданието, огромният необут на "белите " към този момент е стартирал изследването си и се е свързал с хора, които могат да му отговорят на три значими за него въпроса. Той желал да знае по какъв начин въздействат върху Неймар три съществени фактора - връзките със съотборниците, празненствата и въздействието на татко му.

По първия проблем Перес бил обезпокоен от честите спорове в съблекалнята на ПСЖ, които предизвиквало държанието на бразилеца. В същото време обаче, клюки за такива неща в Барса не се пораждаха и президентът желал да знае в какво се крият аргументите за тази смяна и дали тя е перманентна.

По въпроса с празненствата, босът на Реал държал играчите му да не прекаляват с купоните, както го прави Неймар. Той неведнъж е напускал даже Барса, с цел да отиде в Рио де Жанейро на карнавала, а към купоните му за рождения ден се чуват невероятни неща.

Колкото до татко му, Перес е уверен, че точно той му въздейства най-вече, освен това негативно, и по тази причина желае да знае доколко може да му попречи на възможното развиване в Мадрид. Ако отговорите на тези три въпроса удовлетворят Перес, той е подготвен да задейства машината си и да купи Неймар на каквато и да е цена. А рядко някой отхвърля на боса на Реал, когато е стимулиран да го купи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР