Пари има. Както казва и министър Василев – ние сме

...
Пари има. Както казва и министър Василев – ние сме
Коментари Харесай

Лорер: Засега не сме обсъждали зелен сертификат за цялата администрация

Пари има. Както споделя и министър Василев – ние сме ненадейно богати, доста крадени и пари има за най-различни ограничения. Както казахме и по време на предизборната си акция – за нас е значимо да сме здрави и една дейна акция за изгодите от имунизирането е доста значима. Това съобщи в студиото на „ Здравей, България” министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер.

Министерството на нововъведенията, когато се конституира, също ще вкара зелен документ, уточни той. Но посочи, че зеленият документ за момента не е обсъждано да бъде въведен за цялата администрация. Когато си приказваме с вложители, те питат кой ще работи в нашите фабрики. Ако не сме здрави и има заплаха огромна част от популацията да не може да извършва трудовите си отговорности, това кара вложителите да се замислят дали да дойдат у нас, или да отидат в прилежащи страни, където равнищата на имунизацията е по-високо.

Ние сме един млад екип. Това са 4 партии, които в историята на България в никакъв случай не са работили дружно. Но съумяваме да отреагираме бързо на всички провокации, които ни се сервират. Случилото се през последните няколко дни са естествени стъпки от растежа на едно държавно управление и един тим, който би трябвало да работи още четири години дружно, разяснява тематиката за Държавна сигурност и изявлението на Стефан Янев за НАТО.

Даниел Лорер изясни и каква тъкмо ще бъде неговата служба и задачите на министерството си. Най-устойчивият напредък се получава, когато растем посредством нововъведения. Когато можем у нас да сътворяваме нови неща, които да движат стопанската система за дълги години напред, а не производства, които елементарно могат да бъдат преместени.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР