Парашутът ѝ не се е отворил, а инфлуенсърката не е

...
Парашутът ѝ не се е отворил, а инфлуенсърката не е
Коментари Харесай

TikTok звезда загина при скок с парашут

Парашутът ѝ не се е отворил, а инфлуенсърката не е съумяла да използва резервния навреме

Звездата на TikTok и финалистката на " Мис Тийн Канада " загина при първия си независим скок с парашут, откакто главният ѝ парашут не се отворил, я е била прекомерно покрай земята, с цел да разгърне вярно аварийния.

21-годишна инфлуенсърка на TikTok и кралица на хубостта почина при странен инцидент след скачане с парашут, тъй като парашут ѝ не съумял да се отвори. Нейна другарка споделя, че за първи път скача сама.

Таня Пардази, студентка по философия в университета в Торонто, е приключила курс по скайдайвинг, който ѝ дава право да скача сама с парашут - съдбовен съботен скок от 4000 фута над земята.

Според Skydive Toronto, тя е " освободила бързо главния парашут на ниска надморска височина без времето или височината, нужни за надуване на аварийния парашут. "

Преди да направи скока, Пардази е научена по какъв начин да премине към своя авариен парашут в сюжет, в който главният се повреди, съгласно Skydive Ontario. Не е ясно за какво главният парашут не се е отворил. Dailymail.com се свърза с Skydive Toronto за повече информация, написа dailymail.co.uk, представен от.

След инцидента Пардази неотложно е превозена в болничното заведение, където е оповестена за мъртва.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР