Парапсихолозите изтъкнаха друго предположение, което беше допълнително аргументирано и доказано

...
Парапсихолозите изтъкнаха друго предположение, което беше допълнително аргументирано и доказано
Коментари Харесай

Цветът на косата - характер и интелигентност

Парапсихолозите акцентираха друго съмнение, което беше в допълнение аргументирано и потвърдено - цветът на косата и характера на всеки човек са взаимосвързани,

Днес мнозина се пробват да дефинират ориста си, тъй че не е изненадващо, че съвсем всички родители се интересуват какъв характер ще има детето им. За това има разнообразни способи - някои се пробват да отгатнат бъдещето по линиите на ръцете си, други - по структурата на черепа, тона на очите или местоположението на бенки по тялото и лицето, някой е обича астрологията и има вяра в знаците на зодиака. Парапсихолозите акцентираха друго съмнение, което по -късно беше аргументирано и потвърдено - цветът на косата и характера на всеки човек са взаимосвързани, т.е. избран звук на косата има свои лични поведенчески характерности. Експертите твърдят, че „ хората се раждат с самостоятелно енергийно-информационно поле, което освен пази и пази, само че и носи избран набор от информация за вродени качества “.

Според учените тези „ черти ще се проявят и ще станат действителни, а също по този начин ще дадат начало на първите дейности на човек сега, когато се основат нужните условия за това “.

Как характерът зависи от цвета на косата? Нека разгледаме по-отблизо това.

Структура и цвят на косата

Косата на всеки човек е изцяло самостоятелна. Има разнообразни нюанси на косата: от снежнобяло бяло до синьо-черно. Необходимо е също по този начин да се означи другата конструкция на косата: от гладка до къдрава, от тънка и слаба до гъста и гъста. Има няколко хиляди разнообразни комбинации. Всички тези взаимосвързани характерности (по -специално структурата на косата и тяхната сянка) са обезпечени от природата - тя дефинира и на генетично равнище ги „ поставя “ в човек. Следователно, няма потребност да се надявате, че да вземем за пример щерка ви ще има дебела дълга опашка, в случай че никой в ​​семейството няма изключителна коса.

Цветът на косата като определящ темперамент

Някои психолози споделят: наблюдавайки по какъв начин дамата се отнася към косата си, можете да опознаете нейния вътрешен свят. Например, в случай че едно момиче се грижи за прическата си, грижи се и се любува на блясъка, естествения си цвят и се гордее със себе си, непрекъснато се гледа в огледалото, тогава най -вероятно е уверена в себе си и е в положение да овладее всеки обстановка, която може да се случи в живота й.

Ако една дама постоянно трансформира цвета на косата си, боядисва се в един или различен звук, „ бърка “ по външния си тип, тогава е явно, че изпитва някакъв дискомфорт, може би даже изпитва стрес, е в несъгласие с нейната същина. Всъщност това се демонстрира в отношението й към личния й външен тип.

Разбира се, една жена може да промени нюанса на косата си и да направи прическа под въздействието на фактори на околната среда, да вземем за пример, в случай че желае да притегли вниманието на избран мъж, да му угоди или по някакъв метод да излезе от нормалната рутина. В последна сметка много постоянно, когато човек претърпява повратна точка, се следят промени в живота и има предпочитание да се отърве от негативизма и да стартира всичко „ от нулата “, той трансформира имиджа си - пребоядисва, купува нови облекла и други сходни.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР