Парамедичка в Пакистан е арестувана за това, че откраднала бебе,

...
Парамедичка в Пакистан е арестувана за това, че откраднала бебе,
Коментари Харесай

Парамедичка краде бебе в Пакистан, за да го даде на леля си

Парамедичка в Пакистан е задържана за това, че откраднала бебе, с цел да го даде на бездетната си вуйна.
Момиченцето било изнесено от болничното заведение в Белуджистан малко след раждането му.
Но фамилията в началото не знаело за нейното изгубване, защото никой не бил споделил, че майка й е родила близнаци.
Те разбрали, когато майката на момичето се върнала в схващане и попитата къде е „ другото момиче “, сподели нейният шурей пред Военновъздушни сили.
Абдул Хамид завел родилката Джамила Биби в болничното заведение в Лоралай, на към 60 км югозападно от селото им, в сряда, оповестиха от полицията.
Той споделил на полицията, че след раждането на фамилията на Джамила Биби било предадено едно малко момиченце и им било казано да отведат пациентката вкъщи, защото тя се оправя добре.
Джамила Биби обаче остана в полусъзнание през идващите няколко дни, през което време близначката, с която се върнала вкъщи, умряла.
И тогава - откакто се съвзема, майката разкрива пред фамилията разтърсващата вест.
" В петък, когато Биби си беше възстановила, тя попита къде е другото й момиче. Бяхме зашеметени ", сподели Абдул Хамид пред Военновъздушни сили.
" След като Абдул Хамид подаде тъжба в полицията, арестувахме парамедичката, която е била дежурна в родилната зала същата вечер, и тя ни води напряко до мястото, където е бебето ", сподели Джахангир Шах, шеф на полицейското ръководство в Лоралай.
„ Било ѝ помогнато от двама сътрудници да изнесат неусетно бебето отвън болничното заведение и тя да го даде на вуйна си, която била омъжена на 17 години, само че към момента нямала дете. Парамедичката ни сподели, че вуйна й обезверено желала да осинови бебе. “
Полицията е арестувала и четирите дами, а бебето, което към момента не е кръстено, е върнато на същинското си семейство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР