Паралелка осмокласници от Гимназията по облекло и стопанско управление в

...
Паралелка осмокласници от Гимназията по облекло и стопанско управление в
Коментари Харесай

Една паралелка в Дупница минава на дистанционно обучение

Паралелка осмокласници от Гимназията по облекло и стопанско ръководство в Дупница мина на онлайн образование поради открит случай на ковид в класа. До края на идната седмица 26 възпитаници ще се образоват дистационно.

Осмокласничката е била инфектирана с корона вирус още при откриването на образователната година, това е открито по-късно от триажния кабинет в Дупница. С позитивна проба са и родителите ѝ, отишла е обаче на откриването.

В гимназията на 15 септември празненство правили единствено в двете паралелки осмокласници, които са нови ученици на учебното заведение. В други учебни заведения в района има единствено обособени случаи на инфектирани или на карантинирани поради Covid възпитаници. Преди началото на образователната година учениците бяха единствено двама, един болен и един контактен, един болен преподавател и един от непедагогическия личен състав.

Освен паралелката в Дупница на всички места в 37-те учебни заведения в региона образованието е присъствено, споделиха от РУО-Кюстендил.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР