Парагвай започна с победа участието си на тазгодишната Копа Америка.

...
Парагвай започна с победа участието си на тазгодишната Копа Америка.
Коментари Харесай

Десет от Боливия не успяха да спрат Парагвай

Парагвай стартира с победа присъединяване си на тазгодишната Копа Америка. "Гуараните " се постановиха с 3:1 над новобранеца Боливия и оглавиха класирането в група "А' " в която са още Аржентина, Чили и Уругвай. Боливийците изненадващо поведоха с гол от дузпа на Ервин Саведра, само че червен картон на Хауме Куеляр секунди преди почивката направи задачата им за второто полувреме съвсем непостижима.

Боливия игра без ветерана Марсело Морено, който е и голмайстор номер 1 на тима за всички времена. От самото начало Парагвай доминираше, само че игра с ръка на Сантяго Арсамендия в наказателното поле докара до дузпа за Боливия още в 8-ата минута. Саведра не сбърка от бялата точка.

Парагвайците обсадиха противниковата врата и насочиха една дузина удари, само че по този начин и не намираха метод да изравнят. В 23-ата минута те също получиха дузпа, само че след преразглеждане на обстановката благодарение на ВАР наказателният удар беше анулиран. Заради многото прекъсвания на играта реферът даде 8-минутно добавено време и в самия му край младият Куеляр извърши жестоко нарушаване, оставяйки Боливия в понижен състав.

През втората част на терена имаше единствено един тим. Парагвай изравни в 62-ата минута с гол на Каку след мощен шут отвън наказателното поле, а в 65-ата се разписа и Анхел Ромеро. Боливия нямаше никакъв отговор за тоталното превъзходство на "гуараните ". В 80-ата минута Ромеро приключи отлична контра с нов гол и реши всичко в интерес на Парагвай.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР