Папката, която днес връщам, е празна. В нея, от името

...
Папката, която днес връщам, е празна. В нея, от името
Коментари Харесай

Мария Габриел върна празна папка с първия мандат на Румен Радев

Папката, която през днешния ден връщам, е празна. В нея, от името на ПГ на ГЕРБ, няма да позволи да влязат имена на хора, които не са в резултат на открити, ясни диалози на основата на правила и отговорности, а са резултат на подмолни сделки. Това не бих го позволила.

Това съобщи претендентът за министър председател на ГЕРБ-СДС Мария Габриел, съобщи БГНЕС.

Припомняме, че Мария Габриел и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов предложиха експертно държавно управление на база ясни цели и за период от една година към Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и “Има подобен народ ” преди връчването на първия мандат.

При представянето на целите на държавно управление пред Движение за права и свободи, „ Българска социалистическа партия за България “ и „ ИТН “ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че стопират диалозите с ГЕРБ-СДС за сформиране на кабинет с първия мандат.

На 18 май от Има Такъв Народ оповестиха, че ще поддържат държавно управление от специалисти. Направи го водачът Слави Трифонов с видеопост във фейсбук. Вчера обаче Трифонов съобщи, че няма да поддържа държавно управление с първия мандат, защото съгласно него то явно не е от специалисти, както и с Има Такъв Народ не са извършени никакви диалози.

Движение за права и свободи оповестиха поддръжката си за първия мандат. " Да, естествено ", отговори Мустафа Карадайъ в коридорите на въпрос дали ще поддържат първия мандат.

„ Възраждане “ още през цялото време съобщи, че ще поддържа единствено кабинет, излъчен от тяхната политическа мощ.

Очаквайте детайлности!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР