Папи Ханс се завръща под тепетата с едно незабравимо музикално

...
Папи Ханс се завръща под тепетата с едно незабравимо музикално
Коментари Харесай

Папи Ханс пее “Като за последно“ в Plovdiv Event Center

Папи Ханс се завръща под тепетата с едно незабравимо музикално шоу като за последно. Изпълнителят на " Кекс ", " Суперпалав ", " Ненаситна " ще се качи на сцената на Plovdiv Event Center на 6 април от 22 ч.
Прочетете още
В момента Папи е на вихъра на нова пристрастеност. След като се потвърди като надарен публицист и музикант, той се вихри на сцената на суперпопулярното шоу Dancing Stars. Папи Ханс си партнира с пловдивчанката Ани Дончева и като танцова двойка те са измежду любимците както на жури, по този начин и на публиката. Често двамата получават похвали за комплицираните хореографии и насладата, с която танцуват на дървения подиум.

Папи разгласи в обществените медии за гостуването си под тепетата.

" Пловдив, имам вест. Старият Plovdiv Event Center към този момент няма да го има. Мести се. Тоест, край с мястото, на което съм имал най-любимите си мемоари от Пловдив. Където съм откривал две турнета и сме пяли дружно толкоз доста песни. Преди да го затворят - ще направя един концерт " Като за последно ". Редно беше и да го кръстя по този начин ", написа изпълнителят.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР