Папи Ханс пак разбуни духовете с новото си парче, не

...
Папи Ханс пак разбуни духовете с новото си парче, не
Коментари Харесай

Папи Ханс призна за труден период

Папи Ханс отново разбуни духовете с новото си парче, не за друго, а тъй като то загатва за всякакви изненадващи обрати в персоналния му живот. Както е известно изпълнителят има връзка с хубавицата Сара Драгулева, само че дали всичко сред тях е безоблачно, ще разберете в идващите редове.

Новата ария на Папи се споделя " 117 " и в нея той пее за разрушеното си сърце и за това по какъв начин човек да си ближе раните след любовно отчаяние, и с цел да се утеши да изпие, да вземем за пример, бутилка вино. Дали Папи прави фактически по този начин или единствено това желае да внуши, оставяме на вас да прецените. По-любопитни остават откровенията му обаче.

" Тази ария е първата от " Терапия ", серия от от трите най-трудно писани от мен песни. Песни, с които се церя от сложен интервал от живота ми. С всяка ария пущам един собствен проблем. И изучавам един урок. Благодаря ви, че сте с мен през процеса. ", по този начин разказва самичък новата си ария Папи Ханс и по тази причина не е мъчно фенките му да си помечтаят, че той може би още веднъж е свободен.

Новото му парче е ясно, че е сърцераздирателно, лирично и носталгично, само че дали фактически отразява действителното състояние, в което се намира артистът... Много от фенките му скрито се надяват сърцето му да е разрушено, най-малкото, с цел да имат шанса да го утешат. Само че, както се случва нормално - на кино като на кино, а в живота не е по този начин, както наподобява на екран.

" Разделени ли са? " Това питат почитателите на Папи Ханс в обществените мрежи и чакат отговор на въпроса.

По всичко наподобява обаче, най-малко към този момент, че Папи и Сара са дружно, за смут на фенките на изпълнителя, с изключение на това все по-често се спекулира, че връзката му със Сара Драгулева се задълбочава и не е изключено двамата скоро да минат и под олтара.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР