Папи Ханс направи наскоро едно доста любопитно откровение, което нямаше

...
Папи Ханс направи наскоро едно доста любопитно откровение, което нямаше
Коментари Харесай

Папи Ханс разкри дълго пазена тайна

Папи Ханс направи неотдавна едно много любопитно признание, което нямаше по какъв начин да не прикове вниманието на почитателите му и да не шокира немалка част от тях.

Константин Трендафилов, както е същинското име на изпълнителя, не устоя и разкри за какво съвсем постоянно, когато е на сцената, е с черни очила. Няма да повярвате каква е повода!

"Миг за признание. Когато съм на сцена постоянно нося очила. Не е „ флекс “, не е някаква поза. Но не мисля, че съм го обяснявал. А не желая да съм неразбираем. Истината е, че аз в никакъв случай не върша: "тука отивам да попея и изчезвам ". Всеки път давам всичко на сцената. И съм мъчително прям и мъчително себе си. Случва ми се да се насълзя сред части. Или да ми стане неловко. Всичко ми се е случвало. И ми е мъчно да знам, че всеки, който ме гледа, може да вникне в душата ми с един взор. Нося очила, с цел да си държа свръхемоционалността зад някакво защитно стъкло. Просто желаех да го кажа ", разкри неотдавна изпълнителят в обществената мрежа.

Постът на артиста мигновено отключи плеяда от реакции измежду почитателите му, огромна част от които имат персонални усещания, тъй като са участвали на негови участия.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР