Папа Франциск отправи молитва за болните от коронавирус. Тя бе

...
Папа Франциск отправи молитва за болните от коронавирус. Тя бе
Коментари Харесай

Папа Франциск: Ще обикнем това, което ни се струваше дреболия

Папа Франциск насочи молитва за болните от ковид. Тя бе отправена на шестата утринна литургия, която се излъчва онлайн онлайн от параклиса на религиозния дом „ Санта Марта “ във Ватикана.
" Днес се молим за фамилии, които би трябвало да се оправят с тази сложна обстановка, изключително фамилиите с инвалиди. Нека се молим да не изгубят мира в себе си в този миг и че съумяват да продължат напред със мощ и наслада ", съобщи папа Франциск.

" Тази вечер, преди да заспите, помислете си за деня, в който ще се върнем на улицата. Как ще се прегърнем още веднъж, по какъв начин ще ни зарадва да идем дружно на пазар. Да си представим по какъв начин ще пием кафе до бара, ще беседваме, ще се снимаме един до различен. Как всичко сега ще бъде спомен, само че самата нормалност ще ни се стори непредвиден и прелестен подарък. Ще обикнем това, което до момента ни се струваше дреболия. Всяка секунда ще стане драгоценна. Къпането в морето, слънцето до късно вечер, залезите, виното, смехът. Отново ще се смеем дружно. Сила и геройство. Скоро ще се видим”, вдъхна вяра папа Франциск.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР