Пантон (Pantone) е американска компания, която е известна със своята

...
Пантон (Pantone) е американска компания, която е известна със своята
Коментари Харесай

Цветът на 2020 година и как да го имплементираме в гардероба си?

Пантон (Pantone) е американска компания, която е известна със своята стандартизирана система за възпроизвеждане на цветове, наречена Pantone Matching System.
Над 50 години експерти от разнообразни промишлености - графични, фешън и интериорни дизайнери и производители на артикули, се базират на нея, за обезпечат еднообразно потребление на цветовете при реализирането на своите хрумвания.
Преди 20 години за пръв път Pantone афишира “Цвят на годината ”. От тогава, два пъти годишно, компанията е хазаин на загадка среща на представители от разнообразни групи за цветови стандарти, които след двудневни презентации и диспути, избират цвета на идната година.
През декември 2019г. Pantone публично разгласи цвета на 2020 година, а точно - 19-4052 Класическо синьо. Ние от Actualno сме доста щастливи, тъй като повече от 10 години Класическото синьо е нашият цвят.
Това е обикновен, само че доста моден цвят, който се характеризира с дълбочина и носи чувство за непоклатимост и успокоение. Общо взето все неща, от които имаме потребност сега.

В годината, в която целият свят твори в Класическото синьо, ние създадохме рубриката #ВКЪЩИ, в която с изключение на хрумвания за пълноценно превозване на времето #ВКЪЩИ, ще се опитаме да ви помогнем да осъществявате  в живота си. Ще стартираме с дрешника.

Деним
Денимът се съчетава елементарно и е същинско избавление в моментите, когато изпаднем в това положение на “Нямам какво да облека, а би трябвало да изляза след 15 минути! ”. Можем да избираме сред многообразие от дънкови панталони, поли, ризи, а даже към този момент и шапки и палта!


 

Аксесоари
Чанти, шапки, шалове, слънчеви очила, бижута, диадеми - все неща, които се съчетават елементарно и вършат тоалета ни за деня настоящ, друг и забавен.


Обувки
Цветните обувки постоянно са отличен избор за акцент, само че не всички се съчетават елементарно. Не е подобен казусът с класическото синьо. Можем да избираме от разнообразни модели сандали, маратонки, боти и даже ботуши, с които да разнообразим тоалета си, без да бъдем прекомерно цветни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР