Испанският трилър хит, известен като Чумата“, се звърща с нов

...
Испанският трилър хит, известен като Чумата“, се звърща с нов
Коментари Харесай

“Ръката на Ла Гардуня” дебютира по Epic Drama на 16 април, Велики четвъртък

Испанският трилър шлагер, прочут като „ Чумата “, се звърща с нов сезон и нова сюжетна линия. Продължението, озаглавено „ Ръката на Ла Гардуня “ наблюдава нова незаконна организация. Действието се развива пет години след събитията в първи сезон. Ла Гардуня е набрала мощ и в този момент е действителната власт по улиците на Севиля.
„ Ръката на Ла Гардуня “ ще дебютира извънредно по Epic Drama в страните от Централна и източна Европа на 16 април, четвъртък, от 22:45 часа. За да пресъздаде Севиля от 16 век, сезон първи имаше инвестиция от по €1.5 млн. на епизод и бе сниман на 130 местоположения с над 2000 статисти и механически екип от над 200 индивида. Закономерно, премиерата му в родната Испания означи връх по гледаемост.

Във втори сезон, Севиля се е възстановила и остава икономическата и културна столица на Западния свят, като задържа монопола си върху търговията с Индиите, а благосъстоянието и въздействието й се движат единствено в една посока: НАГОРЕ! Същото, обаче, се случва и с популацията й.
С увеличението на града до исторически рекордни равнища, управниците му не съумяват да обезпечат издръжка и обществено обезпечаване за жителите му. В контраст на ограмната класова неравнопоставеност, публичното неодобрение подклажда проведена престъпност. Една от мафиотските организации, Ла Гардуня, се възползва от притока на благосъстояние към града и неспособността на политиците да опазят реда, като завзема бизнеса с проституция, продажба на алкохол и черния пазар на храни.
Историята в шест елементи наблюдава основният воин Матео (в ролята Пабло Молинеро), който е напълно в незнание за обстановката в Севиля и самичък едвам свързва двата края в Тиера де Фуего, в Новия свят. Когато, обаче, получава новина от Тереса, той е заставен да се завърне.

Междувременно, Валерио стартира да ползва това, на което го учил неговият наставник Матео, на процедура. Той се причислява към Тереса в рискованото начинание да избавя проститутки, заробени от стоманения пестник на мафията в гетата на Севиля. Тереса употребява парите и привилегированото си състояние, с цел да даде на тези дами по-добро бъдеще. Докато укрива доста от тях зад стените на уединен манастир, обаче, Ла Гардуня се изправя против нея. Влизайки в спор с Конрадо, лидерът на мафиотската организация, Тереса заплашва освен живота на тези дами, само че и своя личен, както и този на Валерио.

Когато нещата изцяло излизат от контрола на управата на града, Съветът се пробва да въдвори ред като назначава нов градски властник. Граф Понтекорво е млад, упорит боец, който макар апелите на Съвета, упорства активността на Ла Гардуня да бъде разследвана. За да реализира задачите си, той се обръща към уменията на Матео и помощта на един инфилтриран палач, остарял познайник на Валерио, Баеза.
Следва рискова история с противозаконна проституция, която се простира в цяла Севиля под контрола на Ла Гардуня. За всички въвлечени, да се изправят против мафията значи да си играят с огъня.
Кадри зад кулисите на снимачната площадка може да видите тук:

Epic Drama е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, наличен без спомагателна месечна такса за фена и без спирания за реклама, във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+. Еpic Drama e и в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е разполагаем и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – посредством оператор NET1 на 133 канал. Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/
За цялостната стратегия на ТВ канал Epic Drama следете www.epicdrama.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР