Паникьосани студенти се свиха зад барикадирани врати вчера, когато масовият

...
Паникьосани студенти се свиха зад барикадирани врати вчера, когато масовият
Коментари Харесай

Стрелба в Прага: Студенти отчаяно построиха барикади, за да се спасят от стрелец

Паникьосани студенти се свиха зад барикадирани порти през вчерашния ден, когато всеобщият палач Дейвид Козак изстреля студенти и преподаватели със снайпер.

Въоръженият мъж закла 14 души и оставиха 25 с пострадвания по време на отвратителното вилнеене в Карловия университет в центъра на Прага. Това бързо беше оповестено за най-смъртоносната всеобща пукотевица в историята на Чешката република от полицията, която свърза събитията с друго ликвидиране, при което новородено бебе и татко им бяха убити при „ инцидентна офанзива “ в гора единствено няколко дни по-рано.

След като влезе в постройката, той се изкачи по стълбите до външен балкон, където се разположи с голям боеприпас от оръжия и муниции. Пишейки в своя „ дневник “ в приложението за известия Telegram, той сподели „ Искам да направя пукотевица в учебно заведение и вероятно да се самоубия “.

Стрещяващи фрагменти демонстрират, че стрелецът, облечен в черно, размахва пушката си сред целите, до момента в който обираха студенти и туристи на територията на кампуса. Някои хора бяха изтъкнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР