Паникьосани пътници е трябвало да скачат в морето, за да

...
Паникьосани пътници е трябвало да скачат в морето, за да
Коментари Харесай

Ферибот със 108 души на борда се запали в Тайландския залив

Паникьосани пасажери е трябвало да скачат в морето, с цел да избягат от вилнеещ пожар на борда на ферибот в Тайландския залив рано тази заран, само че всичките 108 души на борда са невредими, заяви Асошиейтед прес.

Нощният ферибот от тайландската провинция Сурат Тани е трябвало таман да дойде до известния измежду туристите остров Ко Тао, когато един от пасажерите чува пукане и подушва пушек. Малко по-късно се включва противопожарната тревога.

От 108-те души на борда 97 са били пасажери. Отделът за връзки с обществеността на Сурат Тани заяви, че всички са съумели да се спасят невредими.  

Публикуваният в интернет видеоматериал демонстрира по какъв начин хората се пробват да се измъкнат от кабината на ферибота, до момента в който над него се издига черен пушек. По-късно съдът е бил изцяло обхванат от пламъците, само че не е потопен.

Според локалните управляващи пожарът е избухнал в машинното поделение, само че аргументите към момента се проверяват, предава Българска телеграфна агенция.

С ферибота от Сурат Тани до Ко Тао пътуват както туристи, по този начин и служащи. Островът се намира на към 100 км от континенталната част на Тайланд.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР