Паника е обхванала собствениците на автомобили във втория най-голям комплекс

...
Паника е обхванала собствениците на автомобили във втория най-голям комплекс
Коментари Харесай

Паника сред шофьорите в Бургас

Паника е обхванала притежателите на коли във втория максимален комплекс в Бургас – ж.к.”Славейков”. От няколко дни незнайни лица чупят стъклата на десетки коли, оповестява "Флагман ".

Почеркът на всички места е еднакъв – натрошено стъкло и непокътнато купе на колата, което е доказателство, че не става въпрос за кражба, а единствено за вандалски акт. На този стадий няма информация за точната численост на потърпевшите МПС-а, тъй като мнозина въобще не алармират във Второ РУП, а сами си оправят вредата.

Хората алармират локалните медии. Във фейсбук групата „ Шофьори Бургас” също сигнализират много потърпевши. Коментарите са разнопосочни – от група младежи до скица за продажба на стъкла, сходна на тази на чистачките от 90-те години, когато десетки хиляди българи си сваляха чистачките, тъй като вечерта оставаха без тях, а по-късно ги купуваха на черния пазар от крадците, които са им ги отмъкнали.

„ Някой очевидно има останали стъкла на склад и е пратил пропаднали наркомани да трошат”, подозират поданици на бургаския квартал. Друг пък разкрива смущавата процедура, че служител на реда от Второ РУП направил оглед на автомобила му, споделил, че нищо не може да се направи и дал визитка на компания за стъкла, изтъквайки, че „ работят доста на ниска цена и качествено”.

Страхът се усилва, тъй като и тази заран са открити няколко потрошени автомобила, а притежателите на по-скъпи возила всеобщо стартират да търсят охраняеми паркинги и гаражи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР