Пандемията промени драстично не само ежедневието ни, но и бизнеса

...
Пандемията промени драстично не само ежедневието ни, но и бизнеса
Коментари Харесай

Милионите, които печелят актьорите в Холивуд

Пандемията промени фрапантно освен всекидневието ни, само че и бизнеса като цяло. Кината усетиха негативите, до момента в който стрийминг платформите ликуваха.
 Райън Гослинг, Марго Роби и какъв е хонорарът на актьорите за функциите на Барби и Кен във кино лентата
Колко ще получат Райън Гослинг и Марго Роби за функциите си в " Барби "

Още една тайнственост отколо кино лентата е разкрита

Но към този момент като че ли всичко още веднъж стартира да се възстановява, а включително и ходенето на кино. Което значи, че студиата още веднъж ще са склонни да дават големи възнаграждения на звездите, които би трябвало да ни накарат да гледаме филмите им.

От Variety разбираме и какъв брой пари ще получат някои от най-търсените звезди в Холивуд за идните си филми. А в тази ситуация на Том Круз приказваме за подобен, който към този момент се върти по кината. Ето и кои са в топ 10.

10. Хоакин Финикс - 20 милиона $ за Joker 2

9. Том Харди - 20 милиона $ за Venom 3

8. Вин Дизел - 20 милиона $ за " Бързи и гневни 10 "

7. Крис Хемсуърт - 20 милиона $ за Extraction 2

6. Уил Фарел - 20 милиона $ за Spirited
 Снимка 581763

5. Дуейн Джонсън - 22.5 милиона $ за " Черния Адам "

4. Брад Пит - 30 милиона $ за неозаглавена драма, фокусирана върху F1

3. Леонардо ди Каприо - 30 милиона $ за Killers of the Flower Moon
 Снимка 579098

2. Уил Смит - 35 милиона $ за Emancipation

1. Том Круз - 100+ милиона $ за " Топ Гън: Маверик "

И незабавно започваме с разясненията. Всъщност, не е ясно какъв брой тъкмо пари е взел Том Круз като твърдо заплащане за ролята си, само че има уговорка в контракта, която му обезпечава % от приходите. И този % не е чак толкоз дребен, тъй като ще получи общо над 100 милиона $.

Пред Variety един от шефовете в огромните компании е споделил, че само Том Круз и Дуейн Джонсън са актьорите, на които студиата си заслужава да залагат доста пари, тъй като съвсем постоянно облагата е обезпечена. Като Скалата ще получи още няколко милиона в допълнение, тъй като е измежду продуцентите на " Черния Адам ", а е таксувал Warner Bros. за това, че ще промотира кино лентата в профила си в Instagram.

Том Круз реализира нещо, което до момента не бе

" Топ Гън: Маверик " лети високо

Интересното е, че Хоакин Финикс е съумял да усили много доста възнаграждението си за втория филм за Жокера. За първия той получи 4.5 милиона $, до момента в който за втория внушителните 20 милиона $.

Не парите обаче са били задачата на Килиън Мърфи, Емили Блънт, Робърт Дауни Джуниър и Мат Деймън. За да имат опцията да работят с Кростофър Нолан по Oppenheimer, те са се съгласили да вземат по 4 милиона $, което е много малко за артисти от техния сан.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР