Пандемията причинява сериозни поражения на целия организъм, включително и през

...
Пандемията причинява сериозни поражения на целия организъм, включително и през
Коментари Харесай

Доц. Александър Оскар: COVID-19 причинява необратима слепота

„ Пандемията предизвиква съществени провали на целия организъм, в това число и през зрението минава и през зрението. През последните две години се сблъскваме с трайни увреждания, в това число и необратима слепота поради ковид “. За това предизвести началникът на клиниката по очни заболявания в Александровска болница доцент Александър Оскар пред БТВ. 

„ Родилка на 25 години ослепя след Коронавирус зараза. Вирусът предизвиква нараснала съсирваемост на кръвта, поврежда целия организъм, в това число и белите дробове ", сподели офталмологът.
Д-р Александър Оскар напуща Съвета на шефовете на Александровска болница
Д-р Александър Оскар е подал молба за освобождение от Съвета на шефовете на УМБАЛ " Александровска ". Това е оповестил той в профила...

По думите му тези случаи не са чести, само че множеството от тях минават през клиниката, която управлява. " Делта " разновидността не е по-различен от предходните разновидности.

В Александровска болничното заведение над 80% от лекарите са имунизирани, а в очната клиника - над 90%, сподели доцент Оскар и прикани всички да се ваксинират, с цел да избегнат тежките последици от ковид.

Лекарят благодари за благотворителните начинания и описа, че апаратурата, с която е оперирано бебе, родено в 26-та гестационна седмица, е дарена от „ Българската Коледа “, по тази причина и той се е присъединил в самодейността тази година.

Още:
Доц. Александър Оскар: Притеснява ме неналичието на бистрота в ръководството на Александровска болница
Това, което ме разтревожи при подадения ми сигнал, е неналичието на бистрота и порочното ръководство на една от най-големите лечебни заведения в ст...

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР