Пандемията от коронавирус спря 25-годишен напредък в борбата с бедността

...
Пандемията от коронавирус спря 25-годишен напредък в борбата с бедността
Коментари Харесай

Бил Гейтс: 25 седмици пандемия върнаха света с 25 г. назад

Пандемията от ковид спря 25-годишен прогрес в битката с бедността и болесттите, разгласи съоснователят на " Майкрософт " Бил Гейтс, представен от ДПА и " Политико ".

Фондация " Бил и Мелинда Гейтс " разгласиха отчет, който демонстрира, съгласно съвсем всеки индикатор, че светът се връща обратно в опитите си да извърши задачите за стабилно развиване на Организация на обединените нации за справяне с бедността и понижаване на неравенството.
 Бил Гейтс: Тестването за ковид няма смисъл при закъснели резултати
Бил Гейтс: Тестването за ковид няма смисъл при закъснели резултати

Трябва да са ясни до 24 часа

Напредъкът освен е спрял, само че и се движи в противоположната посока в разрешаването на проблеми като изваждане на хората от беднотия и възстановяване на изискванията на дамите и децата по света.

Крайната беднотия се усили със 7% поради пандемията , съгласно годишното проучване на фондацията Goalkeepers.

Имунизационното покритие, една от ограниченията по какъв начин здравните системи действат, се срина до равнища, невиждани от 90-те година на предишния век, или " с други думи, ние се върнахме към 25 година за 25 седмици ", акцентират от фондацията и предизвестяват, че е от извънредно значение това, което светът ще предприеме през идващите месеци.
 Бил Гейтс: Смъртността от ковид може значително да спадне до края на 2020 година
Бил Гейтс: Смъртността от ковид може значително да спадне до края на 2020 година

Можете да видите лечебната изгода по-бързо от защитната

Събраната информация също демонстрира, че икономическият спад в резултат на пандемията ускорява неравенството и хората , които живеят в последна беднотия, са изключително тежко наранени.

В изследването, което Бил и Мелинда Гейтс приготвят всяка година от 2017 година, се приканва за международно съдействие в създаването на диагностики, ваксини и лекувания, бързо произвеждане на проби и дози и снабдяване на тези принадлежности на основата на потребност, а не на финансови благоприятни условия.

" Това е споделена международна рецесия, която изисква споделен световен отговор " пишат те.
 Бил Гейтс отхвърля теориите на конспирацията, че е основал COVID-19
Бил Гейтс отхвърля теориите на конспирацията, че е основал COVID-19

" Това е неприятна композиция от пандемия и обществени медии и хора, които търсят доста просто пояснение "

Ако светът се снабди с сполучлива ваксина против ковид и бъде публикувана през идващите 18 месеца, може да се върне обстановката от преди пандемията до една или две години.

След 20 година нескончаем прогрес съвсем 37 милиона души тази година живеят в последна беднотия , или с по-малко от 1,90 $ дневно.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР