Пандемията от коронавирус и кризата в концертните изяви се отрази

...
Пандемията от коронавирус и кризата в концертните изяви се отрази
Коментари Харесай

Лили разпродава спешно имотите си - slava.bg

Пандемията от ковид и рецесията в концертните изяви се отрази и на най-богатата музикална звезда у нас Лили Иванова.

Вечната Амбър е почнала да разпродава един по един тузарските си парцели, научи „ Уикенд”. Изпълнителката на безконечния шлагер „ Камино” е решила да се раздели с жилищата, които стоят неизползваеми. Лили се съветвала с брокери на недвижими парцели, които й подшушнали, че сега е пиков миг за цените и следва спад.

Не е загадка, че самата Лили има усет на същински брокер към покупко-продажбите с недвижима благосъстоятелност. Спечеленото през годините от записи, концерти и изяви по частни празненства прозорливо е вложила в тузарски парцели. Стойността им по пазарни цени през днешния ден надвишава няколко милиона лв..

81-годишната певица е извадила на пангара жилище от 137 кв.м. в местността „ Кръстова вада”, покрай Южния парк. Лили го купила през 2011 година за 201 430 лева, само че по този начин и не намерила време и предпочитание да го подреди и апартаментът останал на голи стени. Цената, която Иванова е оповестила за жилището е 205 000 евро. Средната цена на кв. м. в региона гони 1250 евро или към 334 000 лева, което демонстрира, че Лили е оценила жилището много солено.

Апартаментът се предлага на шпакловка и замазка, с тераса от 20 кв. м, голям хол, две огромни спални със северно ревю, като едната е със лична баня и тераса. Отделно били ситуирани още една баня и тоалетна. Допълнителна екстра за жилището, с изключение на близостта му с Южния парк и прелестната гледка към Витоша, е височината на таваните от 280 см. Освен просторния парцел, естрадният динозавър е оповестила за продажба и два гаража по 40 000 лева всеки от тях.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР