Пандемията не спира най-известните купонджийки да празнуват. С тайни партита

...
Пандемията не спира най-известните купонджийки да празнуват. С тайни партита
Коментари Харесай

Жанета Осипова и Мария с тайни партита за ЧРД!

Пандемията не стопира най-известните купонджийки да честват. С секрети празненства фолкпевицата Мария и плеймейтката Жанета Осипова означиха рождените си дни. Заради затворените нощни заведения и двете избраха забавни различни разновидности. Нито една от тях обаче не разкри дали е спазила условието на здравното министерство на сходен вид сбирки да участват до 15 индивида.

Мария , която през миналата година постави завършек на музикалната си кариера, навърши 39 година За да отпразнува последния рожден ден преди заветното 40, певицата избра да се включи в ваучър за рожден ден на друга своя другарка. Мария чества в един и същи ден дружно със снахата на Долорес Арсенова - Сара .

Калоян Арсенов провежда частно празненство в тузарски столичен ресторант. Той избра да предложения най-големите имена в попфолка, с цел да се погрижи за положителното въодушевление на жена си и на гостите си, измежду които беше и Мария . Колежките Софи Маринова и Емануела пяха на тържеството, а Азис беше гвоздеят на вечерта. Звездите попяха на Мария и богаташката й приятелка. На частното празненство участват някои от най-близките другари на заралийката, които останаха до нея даже и след слизането и от сцената.

Мария заложи на нищожен състезателен тоалет, нищо охолно не издаваше, че точно тя е рожденичката. Певицата продължава настойчиво да крие дали има мъж до себе си и кой е той. За да поздрави почитателите си, Мария пусна няколко видеа от празненството, а на едно от тях се целува буйно с Емануела. В същото време другата известна рожденичка Жанета Осипова събра дружината от „ Фермата “, написа „ България Днес “.

Плеймейтката се захвана да събере най-близките си участници от риалити формата с най-хубавите си другари в живота. Така самата Гери-Никол влезе във фермата край Железница. Арендби певицата пощуря по време на празненството и съумя да вдигне градуса на настроението, което ясно си проличава от видеата в обществените й профили. Шеф Кустев, Хепи Ванче, Петър, Калоян, Тони и Ангел са фермерите, които съумяха да уважат своята фаворитка Жани .

Кустев даже се погрижи за тортата на Осипова , а Гери-Никол попя на ушенце на македонеца. Купонът завърши на разсъмване с раздумка пред камината. Не за първи път участниците от риалити формата се връщат в същата, която построиха. Повечето от тях означиха коледните и новогодишните празници отново там.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР