Пандемията и всички кризи, която предизвика тя в световен мащаб,

...
Пандемията и всички кризи, която предизвика тя в световен мащаб,
Коментари Харесай

Bugatti не може да бъде забавена

Пандемията и всички рецесии, която провокира тя в международен мащаб, пристигнаха като гръм от ясно небе освен за елементарните хора, само че и за доста бизнеси.
 Bugatti EB 112 и историята на редкия автомобил, който се продава
Суперседанът Bugatti EB 112 - единствено три бройки в целия свят

Само три такива автомобила са били създадени, като всеки от тях се счита за първообраз

Имаше и потърпевши (също и фалирали), само че имаше и облагодетелствани. Не сме предполагали обаче, че секторът на първокласните спортни автомобили ще се окаже непокътнат. Или най-малко по този начин наподобява.

Според изпълнителният шеф на  Bugatti Rimac - Мате Римац, продажбите вървят нагоре. Дори освен това, всички модели са разпродадени чак до 2025 година Постижение, което е удивително, даже в естествени стопански условия.

Според Римац, даже да се стигне до няколко годишна криза (спад в икономическата интензивност и производство) Bugatti Rimac ще излезе по-силна от нея. От CNBC припомнят, че всички 99 бройки от модел на Bugatti - Mistral, който коства 5 милиона $, бяха разпродадени.

Именно Bugatti Mistral би трябвало да се яви последният модел с напълно бензинов мотор на компанията, като по-късно се подхваща внезапен завой към хибриди и електрически спортни коли.   
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР