Панайот Панайотов ще цака колежката си Кичка Бодурова с концерт

...
Панайот Панайотов ще цака колежката си Кичка Бодурова с концерт
Коментари Харесай

Панайот Панайотов отвръща на удара, ето как натри носа на Кичка

Панайот Панайотов ще цака колежката си Кичка Бодурова с концерт в София, откакто двамата се скараха поради рецитала й в Бургас. Находчиви уредници се възползваха от естрадната драма, разтресла обществените мрежи. Лятната сцена пред НДК незабавно разгласи концерт на момчето, което приказва с морето на 10 авгyст, а билетите бяха разпродадени единствено за ден.

Думите на Панайотов „ мижав интерес " към рецитала на Бодурова в Бургас взривиха онлайн пространството и за естрадните митове към този момент даже научи и най-младото потомство, което ги трансформира във „ вайръл " любимци.

Певицата упрекна сътрудника си в жестоко изявление, а той разкри, че абсурдът сред тях е за тъкмо 272 лева - толкоз коства бензинът му до морето и назад, което тя отказала да заплати. По-късно Кичка изясни, че парите не били проблем, а неговото отношение към музикантите й - нарекъл ги Сульо и Пульо, което тя смятала за грандоманщина.
Проверка на „ Телеграф " в „ Ивентим " в късния следобяд през вчерашния ден сподели, че още 135 места са свободни за концерта на Бодурова в летния спектакъл - 39 са в бранш А, най-вече - 73, са за централния бранш Б и още 23 - в бранш В. От „ Кино Кабана " споделят, че за концерта на Панайот Панайотов всичко е продадено и няма нито един свободен билет, а 1800 души са декларирали интерес при потенциал 20-150 седящи места и още толкоз правостоящи.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР