Памела Андерсън разкри как е реагирала полицията, след като фен

...
Памела Андерсън разкри как е реагирала полицията, след като фен
Коментари Харесай

Непозната жена бе влязла в къщата ми и носеше бельото ми: Памела Андерсън

Памела Андерсън разкри по какъв начин е реагирала полицията, откакто почитател нахлул в дома ѝ.

През 2001 година вманиачената фенка, на име Кристин Евелин Рот, бе упрекната в нелегално влизане в жилището на актрисата. Освен че влезнала, е била хваната да спи в едно от леглата на Памела, написа " Daily Mail ". 20 години по-късно Памела към момента си спомня по какъв начин служителите на реда я попитали дали желае да си вземе алените бикини, които лудата й фенка взела. Звездата от " Спасители на плажа " разкри, че служителите на реда й споделили, че " не е в заплаха ", тъй като натрапникът е бил жена. Впоследствие на Кристин й било подредено да се върне в родната си Франция и да потърси консултация с психолог.

Спасителката на плажа си спомня, че е била на посещаване на майка си в болничното заведение, когато й звъннали от районното. Пред " The Sun " споделя: " Казаха ми: Памела, някой спи в леглото ти. Първоначално си помислих, че е дамата на брат ми. Но когато отидох, видях руса жена, която не познавам да носи аления ми бански от " Спасители на плажа " и говореше на френски. "

Кристин била написала и записка за Пам, която гласяла: " Не си падам по дами, само че си бленувам за теб ". По думи на актрисата, откакто Кристин, която " имала проблеми ", била задържана и упрекната, е била депортирана назад във Франция.

И въпреки да не е прелестно да влиза непознат човек в дома ти, освен това натрапен, за Пам по-голям стрес е бил, че фенката й си прерязала вените със стъкло. " Изплаших се и изведох децата ми отвън къщата ", споделя Андерсън. Актрисата разкри още, че е имала подозрения, че " полудява ", когато през 2001 година от вкъщи ѝ в Малибу изчезнали движимости. " Полицията ме попита дали желая да си получа банския костюм, само че отхвърлих. "

Въпреки че я успокоили, че няма от какво да се тормози, поради обстоятелството, че фенката й е жена, Пам въпреки всичко счита, че случаят не е по-малко рисков. " И дамите могат да убиват хора ".

Срещата с Кристин обаче не завършва през 2001-а. През 2015 година Памела претърпява още един смут, когато открива, че захласнатата й фенка живее в къщата ѝ за посетители.

" Не й стига, че ми открадна банския костюм от " Спасители на плажа ", а и надничаше в стаята ми. Бях с две бебета и си припомням лицето й на прозореца. Бях шокирана...Това е най-страшното нещо ", оплака се Памела. Макар да не е поискала банския назад, въпреки всичко си го е получила. След страшния случай звездата към този момент го пази в сейф.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР