Памела Андерсън като че ли изчезна от медийното пространство през

...
Памела Андерсън като че ли изчезна от медийното пространство през
Коментари Харесай

Памела Андерсън отново влюбена - slava.bg

Памела Андерсън сякаш изчезна от медийното пространство през последните няколко месеца. През февруари тази година тя ни шокира с новината, че след 12 дни брак, към този момент желае бракоразвод. След което, най-вероятно поради ковид, не чухме нищо за нея. Но не щеш ли е време да си напомним за чара ѝ, тъй като има значима смяна в нейния живот.

Актрисата още веднъж е на крилете на любовта. Според близки до нея, тя има нов мъж до себе си, освен това много по-млад от нея.

Близо седем месеца след раздялата с някогашния ѝ брачен партньор Джон Питърс, Андерсън е почнала връзка със своя охранител на име Дан Хейхърст.

„ Памела е супер щастлива, а той ѝ оказва помощ да оправи дома си във Ванкувър “, разкрива приятелят на 53-годишната звезда.

Според американски издания, Андерсън се почувствала много самотна по време на пандемията и видяла в охранителя си човек, с който може да споделя. Постепенно искрата сред тях пламнала, само че двамата към момента не желаят да застанат публично пред камерите.

„ Животът е пътешестване, а любовта е развой. Имайки поради тази универсална истина, ние взехме решение взаимно да отложим формализирането на брачното си удостоверение и да вложим религия в процеса “, разяснява през февруари актрисата, когато скандализира обществеността, че е по-добре да приключи брака си, който бе сключила доскоро повече от седмица.

Преди Джон Питърс, Памела Андерсън има още три несполучливи брака. Тя бе с продуцента Рик Соломон, след това с рапъра Кид Рок и музиканта Томи Лий. След това тя излиза за известно време с френския футболист Адил Рами, като се говореше, че двамата ще минат под венчило. Накрая връзката им пропадна, а някогашната спасителка на плажа се оплака, че той я биел и обиждал непрестанно.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР