Пам Веледис е изгряваща звезда! Сигурни сме в това твърдение,

...
Пам Веледис е изгряваща звезда! Сигурни сме в това твърдение,
Коментари Харесай

Пам от Ергенът: Сексът за мен е обмяна на енергия и изкуство

Пам Веледис е изгряваща звезда! Сигурни сме в това изказване, а славата ѝ несъмнено няма да има период на валидност. Риалити звездата от " Ергенът " е родом от Карнобат, модел е, само че главната ѝ активност е обвързвана с писане. Автор е в разнообразни издания, учила е философия и едно е несъмнено - момичето има разсъдък, с който се отличава, написа каналът Vbox7.

Пам е подложена на супер рецензии от страна на някои участнички в " Ергенът ", само че plus size моделът резервира равнището си, отговаряйки им премерено. По време на една от игрите в шоуто, Пам показа, че не е егоистична, а това означавало, че прави превъзходен секс. Подигравките обаче започнаха мигновено, само че червенокосата инфлуенсърка не за първи път приказва намерено за своята полова страна.

Преди години в изявление за " Майко блага ", Пам е споделила, че не се срами да облича секси и предизвикателни облекла. Не се тормози от тялото си, въпреки да е получавала неодобрителни погледи и мнения. " За годините си съм предходна през много версии на себе си, някои поради други хора към мен, само че останах тази, която съм. Имам стрии, имам целулит, само че се строшавам да отивам на зумба, йога и таебо, не с цел да смъквам килограми, а с цел да смъква тежестта на другите сили, насъбрани денем. Не изгасям лампата, когато върша секс. Има мъже, които го вършат, мислейки си, че се тормозя. Благодаря им, само че не е така… ", е споделила през 2018 година Пам, когато е на 28 години. 

" Сексът за мен е обмяна на сила и изкуство. Да изпиташ нещо с избран човек, каквото не би могъл с никой различен ", споделя още в изявлението си Пам. 

Нападките от страна на Гери, Ели и Теди имаха тъкмо боратен резултат, що се отнася до реакциите на хората в нета. Мнозинството се обедини около това, че човек би трябвало да бъде съден не по външността му, а поради други фактори. Пам бе залята от голяма положителна вълна от реакции в Instagram, която сигурно я радва.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР