Пам Веледис бързо се превърна в топ звезда в тазгодишното

...
Пам Веледис бързо се превърна в топ звезда в тазгодишното
Коментари Харесай

Пам Веледис се промени до неузнаваемост след Ергенът

Пам Веледис бързо се трансформира в топ звезда в тазгодишното издание на сантименталното риалити  " Ергенът ", предавано в ефира на bTV. Червенокосата дама доста се хареса на феновете, които не стопират да пишат колоритни мнения по неин адрес, които за разлика от писанията за останалите участнички, са доста положителни.

Пам обича да написа есета, както стана ясно, и въобще, но въобще не се тормози от рецензия и хейт, които, както знаем, в България са съвсем с сан на народен спорт. Просто тъй като тя е привикнала с отрицателното отношение.

След присъединяване си в " Ергенът " тъкмо тази положителна вълна по този начин я залива, че бързо я трансформира и в любима риалити звезда в обществените мрежи, където последователите ѝ се усилват с всеки минал ден.

 undefined

Веледис спортура 5 пъти седмично във фитнес зала, тъй като желае да е здрава и мощна, а не тъй като я нервират мненията на хората. Преди години в изявление тя бе споделила, че не се срами да облича секси и предизвикателни облекла. Не се тормози от тялото си, въпреки да е получавала неодобрителни погледи и мнения.

 undefined

" За годините си съм предходна през много версии на себе си, някои поради други хора към мен, само че останах тази, която съм. Имам стрии, имам целулит, само че се строшавам да отивам на зумба, йога и таебо, не с цел да смъквам килограми, а с цел да смъква тежестта на другите сили, насъбрани денем. Не изгасям лампата, когато върша секс. Има мъже, които го вършат, мислейки си, че се тормозя. Благодаря им, само че не е така… ", е споделила през 2018 година Пам, когато е на 28 години. 

" Сексът за мен е обмяна на сила и изкуство. Да изпиташ нещо с избран човек, каквото не би могъл с никой различен ", споделя още в изявлението си Пам.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР