Paloma Faith разкри, че страда от форма на загуба на

...
Paloma Faith разкри, че страда от форма на загуба на
Коментари Харесай

Paloma Faith разкрива „свързана със стреса алопеция“: Защо стресът причинява загуба на коса и какво можете да направите за това?

Paloma Faith разкри, че страда от форма на загуба на коса, обвързвана със стрес, и споделя, че косата й постоянно изпада, когато е тревожна.

42-годишната певица споделя, че тялото й стартира да се „ самоизяжда “, когато не се обръща към възприятията си, и посещава постоянно терапевт, с цел да ръководи страстите си.

„ Ако съм под стрес на работа, в случай че е прочувствено, косата ми стартира да пада “, сподели тя пред подкаста Great Company with Jamie Laing. „ И има нещо общо с това, че тялото стартира да се самоизяжда, в случай че не освободиш тези усеща. Така че в действителност е значимо да го извършите. “

Но за какво стресът кара косата на някои хора да пада?

Ейми Джонсън, управител връзки в Alopecia UK, самата тя има плешивост и изяснява, че терминът „ плешивост “ значи просто загуба на коса. Тя показва: „ Не е ясно какъв вид плешивост изпитва Палома – „ обвързвана със напрежението плешивост “ не е медицински термин, който ние признаваме. “

Дерматологът доктор Лейла Асфур от Британската асоциация на дер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР