Пълноценният интимен контакт е резултат на фино устроен механизъм, регулиран

...
Пълноценният интимен контакт е резултат на фино устроен механизъм, регулиран
Коментари Харесай

Нарушенията в мъжката потентност са преодолими бързо и без инвазия

Пълноценният съкровен контакт е резултат на тънко организиран механизъм, контролиран от нервната, ендокринната и сърдечно-съдовата системи. " Пробивът " в която й да е от тях може да утежни мъжката потентност. Установяване на точната причина - психическа или физиологична, както и рекомендации за лекуване са от компететността единствено на експерт в региона на половата медицина.

Съществуват няколко признака, които могат да отличат възможната причина:
Ако нощните и утринни спонтанни ерекции са налични, само че по време на сексуален акт наблюдавате внезапен спад във опциите си без избрана причина, то най-вероятно дисфункцията е психически обусловена. В този случай е целесъобразна сериозна отмора и смяна в всекидневието.
Здравословният метод на живот, включващ физическа интензивност, добър сън и рационално хранене, подкрепя оптималното действие на организма, надлежно и потентността. Ако и вие сте измежду тези, на които денят им минава на бюрото в офиса, придвижват се с кола, а след работа се прибират и сядат на дивана пред тв приемника или компютъра, не се учудвайте от настъпилите промени в потентността си. Опитайте се да не допускате застой на кръвообращението в тазовата област и ще се радвате на полово дългоденствие.
Ако мъжката потентност се утежнява последователно в продължение на месеци с намаляване и/или изгубване на утринните и нощните ерекции, най-вероятно повода е обвързвана със здравословен проблем. В този случай рекомендацията е за оптимално бърза консултация с уролог, т.к.мъжката потентност е и знак за здравословното положение на мъжа.
е ефикасен и одобрен в актуалната медицина способ за справяне със половите неуспехи, в това число и породени от съдови нарушавания. Технологията употребява характерни енергийни талази, които в зоната на влияние задействат естествения развой неоваскуларизация, т.е. формиране на нови кръвоносни съдове. 6 бързи неинвазивни процедури са задоволителни да се укрепи съдовата мрежа и кръвообращението, а с това кръвотока в половия член. Ерекцията още веднъж е спонтанна, постоянна и задоволително продължителна, с цел да се наслаждавате оптимално на интимните моменти.

- ИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, показател на ЕД, доплерово проучване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН.

За спомагателни въпроси и записване на час за обзор:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01



 

Още в Лейзър Мед: отстраняват ставни болки неоперативно

Без значение от локация, вид болежка или степен на ограничение на придвижванията още след първата процедура ставните болки и мускулното напрежение значително се редуцират, а подвижността се усъвършенства. Шоково-вълновата терапия " отключва " личните оздравителни сили на организма за възобновяване му. В ЛЕЙЗЪР МЕД работи най-голям клас уред, без аналог в България. Патентованият му смарт-фокус доставя силата непосредствено и в дълбочина в засегнатата зона, където мощно задвижва кръвообращението и подтиква метаболизма и тъканната регенерация.

 

* наличие на Лейзър Мед
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР