Пълното премахване на любимите ни лакомства от диетата ни може

...
Пълното премахване на любимите ни лакомства от диетата ни може
Коментари Харесай

Мама губи девет стоуна преди важния рожден ден и казва, че това „спаси тридесетте й години“

Пълното унищожаване на обичаните ни лакомства от диетата ни може да бъде сложна задача, само че една жена споделя, че тридесетте й години са били „ избавени “, откакто тя заряза обичаните си шоколадови лакомства.

След години на занемаряване на здравето си, самопризналата се шокохоличка Кат Бъроуз, на 35, беше нещастна, непрекъснато пробвайки фешън диети, с цел да отслабне и да смъкна роклята си с размер 24. Кат се натъпка килограмите по време на нощни преяждания на Cadbury's Fruit & Nut и беше недоволна от тежестта си от 19st 13lbs.

Въпреки че опитваше фешън диети и проекти за намаляване, всеки прогрес, който Кат реализира, щеше да бъде осуетен от нейното прочувствено хранене. Бившата IT служителка се бореше да откри мотивация, само че когато наближи 30-ия й рожден ден, тя реши да прогони нездравословните си привички.

„ Писна ми да се усещам нещастна и изтощена от самото начало “, сподели Кат. Чрез решимостта си да навлезе в новото десетилетие „ в най-хубавата форма в живота си “, Кат загуб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР