Пълното прекъсване на тока в Украйна ще бъде катастрофа. За

...
Пълното прекъсване на тока в Украйна ще бъде катастрофа. За
Коментари Харесай

ООН алармира: Пълното спиране на тока в Украйна ще бъде катастрофа

Пълното спиране на тока в Украйна ще бъде злополука. За това предизвести непрекъснатият координатор на Организация на обединените нации в Украйна Дениз Браун, написа news.bg, базирайки се на съветски медии.

В изявление за немския в. " Шпигел " той изясни, че в този случай да се помогне на цяла една страна с население от към 40 милиона души, би било оттатък опциите на цялата международна филантропична общественост.

" Трябва да помислим дружно какво да се направи, в случай че това се случи ", съобщи Браун.

По негови думи сега на територията на Украйна се намират към 2000 чиновници на филантропичните организации на Организация на обединените нации.

Междувременно стана ясно, че след последните съветски офанзиви без ток остават хиляди семейства в Киев и покрайнините, както и в Одеса и Днипро.

По-рано украинският министър председател Денис Шмигал заяви, че дефицитът на електрическа енергия в мрежата на страната се прави оценка на 19% и спиранията на тока ще продължат.

Рано в понеделник беше оповестена въздушна паника в цяла Украйна. Предупреждението беше последвано от известия за детонации и спирания на електрозахранването в редица украински градове и области.

По данни на украинската национална енергийна компания " Укренерго " се чака дефицитът на електрическа енергия в електрическата мрежа да се усили през идващите 24 часа, което ще докара до спешни прекъсвания на тока във всички области на страната.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР